Идеи за сите кои се подготвуваат за Нова година во 5 до 12


Идеи за сите кои се подготвуваат за Нова година во 5 до 12

Годината ќе заврши за неколку часа, но ако никако не најдовте време да кренете глава од обврските за да се посветите на китењето и домашните новогодишни проекти или едноставно имате навика работите да ги правите во 5 до 12, идеите во продолжение ќе ви бидат добредојдени.

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-001.jpg

Од подароци и честитки кои може да ги направите за малку пари, за сепак да не одите никаде со празни раце, до рецепти и домашни проекти кои ќе ви го разубават дочекот за само неколку минути.

Одберете ја идејата која ви делува најбрзо и најлесно изводлива и фатете се за работа:

1. Отпечаток од детско раче на лампион

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-01.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-02.jpg

2. Ирвас од чоколатце

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-03.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-04.jpg

3. Ѕвезда од волница

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-05.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-06.jpg

4. Ангелче од спојувалка

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-07.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-08.jpg

5. Честитка со облик на прасе, бидејќи 2019-та е година на свињата според кинескиот хороскоп

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-09.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-10.jpg

6. Честитка со ангелче

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-11.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-12.jpg

7. Честитка со новогодишна елка

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-13.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-14.jpg

8. Честитка со Снешко

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-15.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-16.jpg

Идеите продолжуваат на следна страна...Би можело да ве интересира:

Нов уникатен дизајн на новогодишна елка за луѓето со мачки и мали дечи... Со ваквиот тип на елка повеќе нема нервози и главоболки, сепак дали е толку маги...
10 идеи како сами да дизајнирате лампиони Сигурно веќе имате премногу лампиони и не ви паѓа на ум да купувате нови сетови ...
Како да внесете празнична магија во секоја соба од домот? Оние кои уживаат во новогодишната магија, не сопираат со постојано украсување и ...