Идеи за сите кои се подготвуваат за Нова година во 5 до 12


Идеи за сите кои се подготвуваат за Нова година во 5 до 12

Годината ќе заврши за неколку часа, но ако никако не најдовте време да кренете глава од обврските за да се посветите на китењето и домашните новогодишни проекти или едноставно имате навика работите да ги правите во 5 до 12, идеите во продолжение ќе ви бидат добредојдени.

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-001.jpg

Од подароци и честитки кои може да ги направите за малку пари, за сепак да не одите никаде со празни раце, до рецепти и домашни проекти кои ќе ви го разубават дочекот за само неколку минути.

Одберете ја идејата која ви делува најбрзо и најлесно изводлива и фатете се за работа:

1. Отпечаток од детско раче на лампион

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-01.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-02.jpg

2. Ирвас од чоколатце

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-03.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-04.jpg

3. Ѕвезда од волница

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-05.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-06.jpg

4. Ангелче од спојувалка

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-07.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-08.jpg

5. Честитка со облик на прасе, бидејќи 2019-та е година на свињата според кинескиот хороскоп

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-09.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-10.jpg

6. Честитка со ангелче

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-11.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-12.jpg

7. Честитка со новогодишна елка

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-13.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-14.jpg

8. Честитка со Снешко

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-15.jpg

idei-za-site-koi-se-podgotvuvaat-za-nova-godina-vo-5-do-12-16.jpg

Идеите продолжуваат на следна страна...Би можело да ве интересира:

10 работи кои тату артистите би сакале да престанете да ги правите Професионалните тату артисти откриваат дека клиентите упорно прават работи што г...
Нов уникатен дизајн на новогодишна елка за луѓето со мачки и мали дечи... Со ваквиот тип на елка повеќе нема нервози и главоболки, сепак дали е толку маги...
Паметни реклами кои нè молат да не си го трошиме животот залудно Рекламите во продолжение, преку само една слика и слоган, имаат за цел да нè осв...