15 хорор сцени во хотелски соби


15 хорор сцени во хотелски соби

Кога погледот од хотелската ќе ве разочара, а сцената во тоалетот ќе ве остави подзинати... Сте имале ли некоја таква ситуација?

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-01.jpg

Дали некогаш сте посетиле хотел и ве чекало хорор сцена во хотелската соба?

Понекогаш проблемот е во тоалетот, понекогаш е погрешниот избор на уметнички дела.

Хорор сцени од хотелски соби:

Кога мајсторот ќе измери погрешно.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-02.jpg

Кога тоалетот ти е среде хотелска соба.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-03.jpg

Кога базенот во хотелот станал тревник.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-04.jpg

Кога книги се само за гледање, но не и за читање.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-05.jpg

Кога рекламата и реалноста се сосема различни.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-06.jpg

Кога уметничкото дело во салата за појадок ви создава морници.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-07.jpg

Кога има чудна уметност над тоалетната шолја.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-08.jpg

Кога до балконот се оди преку туш кабината.

15-horor-sceni-vo-hotelski-sobi-09.jpg

Уште 7 сцени на следната страна...Би можело да ве интересира:

Airbnb од стаклената пирамида над Лувр ќе направи спална соба (фото) Фановите на необични искуства имаат уште една работа за додавање на својата лист...
Денес е светски на спиењето - Спални соби во кои сакаме да го „прослав... Сонот ни е неопходен на сите за квалитетен живот, а денес го одбележуваме денот ...
Зад сцената: Како се создаваат совршени Инстаграм фотки? Доколку кога ги гледате совршените Инстаграм фотки, посакувате и вие да имате ис...

Најчитани неделава