Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново ниво


Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново ниво

Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизајни кои ќе ни го олеснат секојдневието.

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-01.jpg

Кога станува збор за домот, постојат многу дизајни кои веднаш би посакале да ги поседувате.

Дизајнерите се надминуваат со своите кул изуми кои се функционални и изгледаат одлично.

Со нивниот креативен ум, тие го носат комфорот во домот на ново ниво.

Би посакале ли некој од следниве дизајни?

Филтер за мијалник и кади

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-02.jpg

Лед светла за тоалетна школка

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-03.jpg

Држач за чаша за вино

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-04.jpg

Компактна и мултифункционална корпа

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-05.jpg

Специјални кутии за организирање козметички производи

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-06.jpg

Сад со дигитална вага

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-07.jpg

Држач за кеса за ѓубре

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-08.jpg

Држачи за чаршафи

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-09.jpg

Држачи за кујнски елементи при готвење

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-10.jpg

Држачи за кабли за на маса

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-11.jpg

Држачи за чадори

kul-dizajni-koi-kje-go-dovedat-konceptot-za-komfor-vo-domot-na-novo-nivo-12.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 кул изуми што ќе ни го олеснат животот Верувале или не, сега можете да носите иста јакна во текот на целата година, таа...
Кул дизајни во кои ќе се заљубите на прв поглед Имагинацијата на вистински професионалните дизајнери не знае за граници, а овие ...
Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-дела Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава