Пред и потоа – моќта на коригирањето на стари, неуспешни и непосакувани тетоважи (фото)


Пред и потоа – моќта на коригирањето на стари, неуспешни и непосакувани тетоважи (фото)

Доколку имате избледена тетоважа или нешто што сте го сакале во минатото, а сега веќе не – добрите тату артисти можат да направат магична трансформација.

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-01.jpg

Тату артистите умеат од ништо да направат нешто, а многу често можат и од нешто да направат нешто уште подобро.

Кога имате стара тетоважа која веќе не ви се допаѓа, ви буди лоши сеќавања, ви испаднала лошо нацртана или едноставно сакате да ја надградите – решението постои.

Во продолжение погледнете ги најдобрите ремек-дела на артистите со покривање на стари тетоважи:

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-02.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-03.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-04.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-05.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-06.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-07.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Тетоважи со скриено, но длабоко значење (фото) Додека едни го гледаат само како уметност, за некои луѓе, тетоважата е симбол ко...
Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да купите (фото) Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...
20 везени тетоважи - изгледаат покул отколку што звучат Оние кои се вљубени во уметноста која ја создаваат иглите натопени во мастило, с...