Пред и потоа – моќта на коригирањето на стари, неуспешни и непосакувани тетоважи (фото)


Пред и потоа – моќта на коригирањето на стари, неуспешни и непосакувани тетоважи (фото)

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-08.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-09.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-10.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-11.jpg

pred-i-potoa-mokjta-na-korigiranjeto-na-stari-neuspeshni-i-neposakuvani-tetovazhi-foto-12.jpg

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Тетоважи со скриено, но длабоко значење (фото) Додека едни го гледаат само како уметност, за некои луѓе, тетоважата е симбол ко...
20 везени тетоважи - изгледаат покул отколку што звучат Оние кои се вљубени во уметноста која ја создаваат иглите натопени во мастило, с...
Розови, гумени ковчези - нов бизарен летен хит (фото) Време е да се стави крај на гумените крофни и фламинга и да се заменат со новиот...