Од старите парчиња во домот до нови кул дизајни, со малку труд и речиси без пари

Како од стариот стол да направите полица за чевли? Како може да добиете одлична клупа за во двор од старо детско креветче?

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-01.jpg

Пред да ги фрлите старите маси и столици размислете добро дали можете да им пронајдете нова намена.

Со малку трпение, труд и со добра идеја, во вашиот дом може да имате кул дизајни за малку пари:

Нов изглед на старата столица

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-03.jpg

Клупа од старо креветче

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-02.jpg

Бокал за кафе претворен во украс

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-04.jpg

„Сад“ за сапун направен од кинески стапчиња за јадење

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-05.jpg

Стар стол претворен во место за складирање чевли

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-06.jpg

Од стара завеса направена футрола за прибор за јадење

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-07.jpg

Шах направен од стаклени шишиња

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-08.jpg

Реставрирана стара маса

od-starite-parchinja-vo-domot-do-novi-kul-dizajni-so-malku-trud-i-rechisi-bez-pari-09.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Потрошив 120 денари за да сплетам детско капче за син ми - зошто веќе немам намера да го правам тоа,... Постојано сакав да го завршам, но покрај сите обврски, процесот се одолговлече, ...
Тобоган во трговски центар и уште 15 кул изуми од земјите во светот кои ги сакаме и кај нас Во Турција има машини за хранење на бездомните животни од кои излегува храна сек...
Носталгија за едно старо време: Нашите прабаби шиеле облека на „Сингерица“ – ја имате ли дома машина... Најголем дел од овие машини денес се оставени во некој агол, скриени, а во минат...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg