Се облекува како момче, сака да ја викаат Џон: 10 факти за Шајло, ќерката на Анџелина Џоли и Бред Пит


Се облекува како момче, сака да ја викаат Џон: 10 факти за Шајло, ќерката на Анџелина Џоли и Бред Пит

Биолошката ќерка на познатите актери живее и функционира по свои правила и од дома има комплетна поддршка.

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-01.jpg

Шајло Џоли Пит е прекрасно синооко девојче кое сака да биде момче и токму така и живее.

Првата биолошка ќерка на Анџелина Џоли и Бред Пит е родена во март 2006 година.

Факти за Шајло:

Има 12 години и 5 браќа и сестри.

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-02.jpg

Сака да ѝ се обраќаат со името Џон и се облекува како машко, а родителите комплетно ја поддржуваат.

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-20.jpg

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-04.jpg

Родена е со царски рез во африканската држава Намибија. Близнаците на Џоли и Пит се родени во Франција.

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-08.jpg

Секое дете на славниот пар имало по една дадилка, вкупно 6 и за нив бил задолжен братот на Анџелина, Џејмс. Се разбира, и Шајло растела со дадилка.

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-06.jpg

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-07.jpg

Првата објавена фотка од Шајло како бебе чинеше 7.2 милиони долари и беше најскапо продадена фотка од „позната личност“, сè додека не се родија близнаците Вивиен и Нокс, чии фотографии чинеа 14 милиони.

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-17.jpg

se-oblekuva-kako-momche-saka-da-ja-vikaat-dzon-10-fakti-za-shajlo-kjerkata-na-andzelina-dzoli-i-bred-pit-19.jpg

Уште 5 факти на следната страна...Би можело да ве интересира:

6 историски факти кои ќе ја променат вашата перцепција за времето Историјата се создава секојдневно во светот, но не секогаш можеме да го забележи...
13 факти за бракот на Анџелина Џоли и Бред Пит, кои можеби не ги знаев... Нивната врска, брак, па и развод ги полнеа и сè уште ги полнат медиумите. Тие бе...
Првата слика ја насликал на 9 години: Интересни факти за Пабло Пикасо Пабло Пикасо е роден на 25 октомври, 1881 година во Малага, Шпанија. Поминаа точ...