11 тајни за семејството Бекам - Дејвид има опсесивно-компулсивно нарушување


11 тајни за семејството Бекам - Дејвид има опсесивно-компулсивно нарушување

Дејвид сака совршен ред, а Викторија е хаотична во домот, па затоа имаат посебни тоалети.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-01.jpg

Дејвид Бекам зад себе има успешна фудбалска кариера, а Викторија Бекам е светски позната дизајнерка и модна икона.

Нивниот брак отсекогаш бил мета на завидливи погледи, затоа што изгледа како сè да им оди од рака.

Но, кои тајни за нив можеби не ги знаете?

По разделбата од Spice Girls, Викторија Бекам издаде соло албум кој доживеа дебакл.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-13.jpg

Во 2017 Викторија имаше обид за реално шоу, но на ТВ се емитуваше само една епизода од „Victoria Beckham: Coming To America“ и имаше ужасна гледаност.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-02.jpg

Бекам има опсесивно-компулсивно нарушување и вели дека сè мора да биде во права линија, во пар, односно во совршен ред за тој да биде мирен и со оваа состојба се бори секој ден.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-03.jpg

Викторија била девојче кое не се вклопувало и било задевано во училиште.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-11.jpg

Бекам е познат како „зависник“ од свеќи и неговиот дом е преполн со свеќи затоа што нивниот убав мирис го смирувал.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-10.jpg

Викторија е совршена во јавност, но многу хаотична во домот, па поради опсесивно-компулсивното нарушување на Дејвид, имаат посебни тоалети.

11-tajni-za-semejstvoto-bekam-dejvid-ima-opsesivno-komulsivno-narushuvanje-09.jpg

Уште 5 факти на следната страна...Би можело да ве интересира:

Имал брак од 4 месеци, секаде ја носи мајка си: 18 факти за Бредли Куп... Кога беше прогласен за најсекси маж на светот изјави дека навистина му се допаѓа...
Првата елка била од гускини перја со зелена боја - 10 интересни факти ... Иако Божиќ е секогаш поврзан со традицијата и религијата, сепак има многу интере...
Се облекува како момче, сака да ја викаат Џон: 10 факти за Шајло, ќерк... Биолошката ќерка на познатите актери живее и функционира по свои правила и од до...