„Слабиот човек не може да сака силна жена“ – најубавите цитати посветени на силните жени


„Слабиот човек не може да сака силна жена“ – најубавите цитати посветени на силните жени

Дали сакате да се сретнете со љубовта на својот живот? Тогаш, погледнете во огледалото. Не сме супериорниот, не сме доминантниот, ние сме еднаквиот пол.

Najubavite-citati-posveteni-na-silnite-zeni-01.jpg

Доколку сакаме некој да нè сака, прво мораме да се сакаме себеси. Доколку сакаме да нè почитуваат, тогаш мора да се почитуваме самите.

Прочитајте ги најубавите цитати за силните жени:

Najubavite-citati-posveteni-na-silnite-zeni-(10).jpg

Najubavite-citati-posveteni-na-silnite-zeni-(9).jpg

Najubavite-citati-posveteni-na-silnite-zeni-(8).jpg

Najubavite-citati-posveteni-na-silnite-zeni-(7).jpg

Najubavite-citati-posveteni-na-silnite-zeni-(6).jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

10 животни лекции според кои се води Ким Катрал и ќе ве инспирираат Зад себе актерката има повеќе од 80 одиграни улоги, а најпозната е секако, по ли...
„Годините носат слобода": 7 вредни животни лекции од Глен Клоус Глен Клоус е една од најценетите актерки на нашето време. Родена е на 19 март, 1...
14 цитати за секојдневна мотивација, кои ќе сакате да ги испечатите и врамите „Биди толку зафатен со обожавање на својот живот, што нема да имаш време за омра...