Виц: Како Мујо ја бара раката на Фата


Виц: Како Мујо ја бара раката на Фата

vic-kako-mujo-ja-bara-rakata-na-fata-01

Се упатил Мујо кај родителите на Фата за да ја побара нејзината рака од татко и. Кога пристигнал, пристојно се претставил и се обратил кон нејзиниот татко.

За некое чудо, само што го слушнал предлогот, таткото на Фата почнал да го пцуе:

- Безобразен еден, излегувај од куќава, ти ќе ја бараш раката на мојата Фата, а нема жена со која не си спиел, марш надвор!

Мујо излегува од куќата, ја треска вратата и тивко се заканува:

- Добро, добро... Ќе дојдеш ти кај мене да молиш за девет месеци!

Би можело да ве интересира:

Најлудите нешта што мозокот ги прави кога е вклучен на „автопилот“ Иако нашите мозоци се многу моќни и развиени, некогаш се однесуваат како да имаа...
Спектакуларно смешни одговори на тема „Од каде доаѓаат бебињата?“ Секој родител еден ден треба да им објасни на своите деца како дошле на овој све...
„Закачување“ на квака, удирање во предмети: Секојдневни ситуации кои п... Точно, 2019-та е, модерно време и глупави грешки во секојдневниот живот не би тр...