20 работи кои се добро познати на оние најмрзлите
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 24-04-2019
Возач 24-04-2019
Монтажер 24-04-2019


20 работи кои се добро познати на оние најмрзлите

Мрзливоста е работа која тешко кој може да ја надмине, ако го достаса. Волјата едноставно не е доволно силна.

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-01.jpg

Но, кога мрзливоста ќе завладее, тогаш се развива и инвентивноста не само на личноста која мрзлива, туку и на луѓето околу нив.

20 работи кои ќе ги разберат најмрзливите:

Подготвени сме за спорт, ама не доволно

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-1.jpg

„Ми рекоа дека нема да можам да работам лежејќи“

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-2.jpg

Лупење? Не. Миење? Не.

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-3.jpg

Кога ќерката ќе побара да ја лулате...

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite4.jpg

Мрзливоста бара нови решенија за старите проблеми

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-5.jpg

Кога сте мрзливи, ама модерни

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-6.jpg

Кога во кујната нема ниту една чиста чинија

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-7.jpg

Кога во кујната нема ниту една чиста чинија (втор дел)

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-8.jpg

Рај за мрзливите

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-9.jpg

Кога ве мрзи, а подот треба некој да го избрише

20-raboti-koi-se-dobro-poznati-na-onie-najmrzlivite-10.jpg

Уште 10 работи на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кога „не ти оди“ англискиот: Луѓето во Кина немаат поим што носат (фот... Еден странец кој одредено време живеел во Кина видел прилично необични работи. А...
Секојдневни работи кои повеќето мажи ги прават, а на жените им одат на... Многупати сме докажале дека мажите и жените се сосема различни, како да припаѓаа...
Нов Твитер тренд - луѓе откриваат смешни причини зошто биле казнети ка... Помалку или повеќе секој од нас има направено доста бељи како дете. Во секое сем...