Женскиот vs. машкиот поглед на светот низ 11 фотки
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Женскиот vs. машкиот поглед на светот низ 11 фотки

Мажите и жените како да живеат на различни планети, па не секогаш имаат взаемно разбирање еден за друг.

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-001.jpg

Ако тоа разминување на мислите и размислувањата сакате да го прикажете сликовито, би изгледало некако вака:

1. Како гледаат обичен пајак

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-01.jpg

2. Како го гледаат семејството

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-02.jpg

3. Како се гледаат себеси во огледало

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-03.jpg

4. Како ја замислуваат идеалната годишнина

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-04.jpg

5. Како гледаат кога е време за нова облека

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-05.jpg

6. Како ја толкуваат непрочитаната порака

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-06.jpg

7. За нив зборот болка има различно значење

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-07.jpg

8. Идеалниот одмор повторно изгледа различно

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-08.jpg

9. Како гледаат фудбал

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-09.jpg

10. Како препознаваат успешен човек

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-10.jpg

11. Како ја замислуваат вкусната вечера

zenskiot-vs-maskiot-pogled-na-svetot-niz-11-fotki-11.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

„Добрата сопруга секогаш си го знае нејзиното место“ - Прирачник од 19... Фасцинантно е кога дознаваме како луѓето живееле порано, особено кога откриваме ...
Секојдневни работи кои повеќето мажи ги прават, а на жените им одат на... Многупати сме докажале дека мажите и жените се сосема различни, како да припаѓаа...
10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...