Кога „не ти оди“ англискиот: Луѓето во Кина немаат поим што носат (фото)


Кога „не ти оди“ англискиот: Луѓето во Кина немаат поим што носат (фото)

Еден странец кој одредено време живеел во Кина видел прилично необични работи. А, од она што Кинезите го носат на себе, можел да заклучи дека англискиот не им оди најдобро.

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-001.jpg

Повеќето од овие фотки ќе ве натераат да се запрашате зошто некој воопшто би ја испечатил таа реченица на маичка или блузон, за потоа да сфатите дека сепак постои пазар каде најглупавите работи може да се продадат.

Неколку примери:

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-01.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-02.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-03.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-04.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-05.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-06.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-07.jpg

koga-ne-ti-odi-angliskiot-lugjeto-vo-kina-nemaat-poim-sto-nosat-08.jpg

Продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

Работи кои сите ги правевме пред 10 години, а денес не би ги повториле Лоши филтри за фотки, смешни пози и однесувања – од кои работи денес се срамиме,...
„Добрата сопруга секогаш си го знае нејзиното место“ - Прирачник од 19... Фасцинантно е кога дознаваме како луѓето живееле порано, особено кога откриваме ...
Секојдневни работи кои повеќето мажи ги прават, а на жените им одат на... Многупати сме докажале дека мажите и жените се сосема различни, како да припаѓаа...