Топ 10 секси реклами за долна облека

Од девојки кои се соблекуваат, покажуваат и заводливо танцуваат – никогаш доста! Погледнете го нашиот избор на 10 најсекси видеа за долна облека.

top-10-seksi-reklami-za-dolna-obleka-1


Megan Fox za Armani Underwear & Armani Jenas

Ова е реклама за која и најголемите гејмери ќе притиснат пауза на 5 минути и ќе се загледаат. Се зборуваше дека Megan ја изгубила главната улога во “Transformers” будејќи нагло изгубила килограми, а со тоа и нешто од раскошот на деколтето, на кое сме научени да се насладуваме. Дали е така или не, проценете сами.


Agent Provocateur: Watching Josephine

За оваа девојка најверојатно досега и не сте слушнале, но веруваме дека после ова видео со задоволство ќе ја изгуглате. Оваа немирна французинка немирно се превртува и препелка во ова 6 минутно видео, кое е вистински рај за воајерите и за оние кои така се чувствуваат.


Забранетата реклама со Lane Bryant

Главната улога во оваа реклама ја има една навистина бујна девојка, која има некој килограм вишок, а со тоа и посензуални облини – токму толку сензуални, за ова реклама биде прогласена за непристојна за емитирање од страна на NBC.

 


Victoria’s Secret Bombshell

Магичниот push-up градник ви го претставуваат Adriana Lima, Chanel Iman, Candice Swanepoel, Katsia Zingarevic и Rosie Huntington – Whitley. Уживајте!


Забранетата реклама на New Yorker

Уште едно видео кое доби црвено светло за емитување, иако се уште не знаеме зошто? Млада девојка која се мажи за богат фраер со болникав ум, нам ни звучи клише, бидејќи сме сретнале такви примери и на нашето поднебје. Како и да е, нејзиниот стриптиз е навистина жежок!


Kirsty Hume за Agent Povocateur

Ovoj 2 минутен краток филм ја прикажува Hume во улога на црвенокосата Betty Sue, која после воведот од цела минута, му наредува на своето момче, во бели гаќи да се соблече, а потоа таа ги соблекува своите. Секси, нема што... ако го преживеете воведот.


Underworld

Насловот не се однесува на познатиот филм, туку на ова видео кое е настанато да ги поттикне срамежливите британки да почнат да зборуваат за тоа каква долна облека купуваат... и нормално, да го покажат.


Irina Sheik за intimissimi

Руската убавица се прослави работејќи токму на реклами за долна облека, акога ќе го видите нејзиниот одраз  мултиплициран во огледалото, знаете дека тоа е тоа!


Miranda Kerr за victoria’s Secret

За сите оние кои сакаат девојки со детски изглед, ова е совршено видео. Нормално, заедно со бебшекото лице оди и соодветна, памучна долна облека.


Natalia Vodianova за Calvin Klein

Оваа реклама на едни им изгледа помалку загрижувачки и морбидно, а на други оваа девојка им е необјасниво секси.

Би можело да ве интересира:

Застарени (женски) навики што ги научивме од мајките и бабите и треба да ги заборавиме Треба да носиме градник по дома, срамно е мажите да купат влошки за жените и мор...
Крпење чорапи, штиркање - Работи кои сите домаќинки во Југославија ги правеле, а денес не ни паѓаат ... Вриеле облека на шпорет, штиркале, крпеле чорапи... Дали вашите мајки или баби п...
Најморничавата зграда во Њујорк - Џон Ленон бил убиен пред влезот, опседната е од дух на расплакана ... Велат дека во зградата Дакота во Њујорк живеат многу духови, меѓу кои духот на д...
Самоубиство, предозирање, убиство: Деца генијалци чии животи завршиле трагично Програмерскиот гениј Арон Шварц изврши самоубиство на само 26 години, додека ист...
Кој навистина ја измисли Барби – Жената која сакаше девојчињата да имаат кукли со гради или „разврат... Рут Хендлер и Џек Рајан се двете имиња што се спомнуваат како креатори на Барби....
Милионери кои исчезнале под мистериозни околности (и не се најдени до денес) Во 2020-та, богаташката Мелиса од Австралија го напуштила нејзиниот дом во пет ч...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg