Метео водителката од Кина која не старее (фото)


Метео водителката од Кина која не старее (фото)

Метео водителката од Кина, Јанг Дан, стана интернет сензација бидејќи повеќе од очигледно е дека годините не ѝ можат ништо.

meteo-voditelkata-od-kina-koja-ne-staree-001.jpg

Јанг Дан води временска прогноза од 1996-та година, а 22 години подоцна, невозможно е да кажете дека изгледа многу поразлично од нејзините почетоци.

meteo-voditelkata-od-kina-koja-ne-staree-1.jpg

meteo-voditelkata-od-kina-koja-ne-staree-2.jpg

Неверојатно младоликата Јанг Дан, која сега има 44 години, успешно се спротивставува на времето и староста:

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Како да научите да не ги земате работите при срце? Живееме во време кога луѓето не се секогаш љубезни еден кон друг и често знаат д...
Не канат гости, немаат тоалет: Чудни факти за домаќинствата во одреден... Добро е познато дека за да ја запознаете културата на еден народ, не е доволно с...
4 животни кризи со кои сите се соочуваме на различна возраст и како да... Премногу компромиси, премалку време минато во исполнување на своите желби... Дос...