30-годишните девојки денес vs. 30-годишните девојки некогаш, низ илустрации
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Giro prodavac 22-04-2019
Столар 22-04-2019


30-годишните девојки денес vs. 30-годишните девојки некогаш, низ илустрации

Денес девојките на 30 години изгледаат многу помладешки. Тие го сакаат животот, самоуверени се и ги бркаат своите соништа. Како било некогаш, а како е денес?

30-godishnite-devojki-denes-vs-30-godishnite-devojki-nekogash-niz-ilustracii-01.jpg

Во времето на нашите мајки и баби 30-годишните девојки се сметале за тетки и биле драстично поинакви од 20-годишните.

Но, денес работите се променети и денес девојките кои имаат 30 години сметаат дека се во цутот на младоста.

30-годишните девојки некогаш vs. 30-годишните девојки денес:

Поинаку ги разбираат своите години.

30-godishnite-devojki-denes-vs-30-godishnite-devojki-nekogash-niz-ilustracii-02.jpg

Имаат слобода на избор.

30-godishnite-devojki-denes-vs-30-godishnite-devojki-nekogash-niz-ilustracii-03.jpg

Поинаков им е ставот кон негата за себе.

30-godishnite-devojki-denes-vs-30-godishnite-devojki-nekogash-niz-ilustracii-04.jpg

Имаат стабилна финансиска состојба.

30-godishnite-devojki-denes-vs-30-godishnite-devojki-nekogash-niz-ilustracii-05.jpg

Уживаат во новите, модерни третмани.

30-godishnite-devojki-denes-vs-30-godishnite-devojki-nekogash-niz-ilustracii-06.jpg

Уште 5 илустрации на следната страна...Би можело да ве интересира:

13 илустрации за маките на секој човек Која е најголемата мака на старите луѓе? Осаменоста. Што ги мачи сè почесто луѓе...
Илустрации што ќе направат да се вљубите во снегот Снежна покривка на куќите, автомобилите и дрвјата и магични светилки кои го наја...
Илустрации во кои ќе се препознаат сите кои барем еднаш се обиделе да ... Ако барем еднаш во животот сте се обиделе да го започнете процесот на слабеење, ...