Ужасни работи кои жените ги прават, а не сакаат мажите да ги дознаат


Ужасни работи кои жените ги прават, а не сакаат мажите да ги дознаат

Иако се обидуваат да изгледаат како совршени суштества, жените имаат ужасни навики за кои не сакаат ниту еден маж да дознае.

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-01.jpg

Голем број девојки прават работи заради кои мажите целосно би си го смениле мислењето за нив.

Никој не е совршен, па така ни девојките кои се претставуваат така, со оглед на тоа што многу девојки прават работи за кои не би сакале никој да дознае. 

Некој одлучува да ги чува грозните навики за себе, а други анонимно ги споделуваат овие ужасни мини тајни. 

Што прават девојките, а не сакаат никој да дознае за тоа?

Користат сув шампон или бебешка пудра, наместо да ја измијат косата

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-02.jpg

Понекогаш, не ги перат градниците доволно често како што кажуваат

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-03.jpg

Знаат да искористат и стари бричеви

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-04.jpg

А дури и да чепкаат во нос, иако ги осудуваат мажите за тоа

Си вадат влакненца од места на кои не треба да имаат влакна

Понекогаш, го одложуваат депилирањето и „се растат“

Го лупат ноктот со раце или уста, наместо да го избришат со ацетон

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-05.jpg

Користат стара шминка кога немаат друг избор

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-06.jpg

Јадат храна која им стоела во чантата неколку дена

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-07.jpg

Не ги чистат редовно ниту четките за шминка

Ја оставаат шминката ден-два повеќе од потребното

uzhasni-raboti-koi-zhenite-gi-pravat-a-ne-sakaat-mazhite-da-gi-doznaat-08.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

20 работи кои треба да ги направите до крајот на летото Летото брзо поминува, па време е да станете од под клима и да го искористите мак...
8 работи за кои зрелите жени никогаш не се грижат Со текот на годините, доаѓа и искуството, па жените кои ја достигнале својата зр...
Работи кои е време да престанете да ги правите по 30-тата година Иако можеби мислите дека уште сте дете во душа, сепак во секој период од животот...