Мрачни илустрации кои за жал, секојдневно ги живееме
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Оператор 23-01-2020


Мрачни илустрации кои за жал, секојдневно ги живееме

Илустрациите кои се дел од проектот The SUN се создадени од четири илустратори со неверојатно чувство како реалноста да ја преточат во една слика.

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-001.jpg

Илустрираат на актуелни, модерни теми како депресија, лажни пријатели, моќта на парите и егото, па создаваат ситуации кои ќе ве испровоцираат да помислите – како светот толку се помести од прифатливото и нормалното?

Што ви прават пријателите зад грб?

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-01.jpg

Секоја ситница која ќе ја кажете

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-02.jpg

Вистинската „успешна“ јас

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-03.jpg

Светот на возрасните

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-04.jpg

Кавга

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-05.jpg

Не можам да си играм

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-06.jpg

Среќен брак

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-07.jpg

Детско разочарување

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-08.jpg

Притисокот на 5-ките

mracni-ilustracii-koi-za-zal-sekojdnevno-gi-ziveeme-09.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

3 мрачни тајни кои секој човек ги крие Апсолутно секој човек има работи кои ги задржува само за себе и кои дури би се з...
Реалноста зад совршените Инстаграм фотки не е така розова Совршениот задник дали е навистина таков во реалноста? Дали вашата пријателка на...
5 работи што сите треба да ги научат за подобро да го ценат светот околу себе Светот се состои од убава природа, уметност, храна и низа други нешта. Постојат ...