Генијални мажи кои ја заслужуваат титулата „сопруг на годината“


Генијални мажи кои ја заслужуваат титулата „сопруг на годината“

Не е тајна дека мажите се навистина креативни кога треба да смислат некое практично решение.

genijalni-mazhi-koi-ja-zasluzhuvaat-titulata-soprug-na-godinata-01.jpg

Тие без проблем им наоѓаат втор живот и на најбескорисните предмети и изгледа дека секогаш имаат некој нов трик.

Но овие мажи дефинитивно се истакнуваат над другите и слободно можат да се наречат „сопрузи на годината“:

Кога сопругата се храни здраво, ќе ѝ направите ваков букет

Овој маж сфатил дека лаковите за нокти можат да се чуваат во кутија од јајца

Долга сламка за повредената сопруга

Кога немате миксер, сопругот ќе најде решение

Домашно направена мирислива свеќа од најромантичниот маж

Ако сопругата постојано ја удира вратата од автомобилот, еве го решението:

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Имал секс со стотици жени, па 6 години целибат, сега чека прва брачна ... Со жените не се поврзувал емоционално, имал безначаен секс со која ќе стигне и б...
Илустрации кои ќе ве научат како да бидете среќни сами со себе Илустрациите во продолжение инстантно ќе ви прираснат за срце и ќе ви ја вратат ...
Починал откако се сопнал од сопствената брада и уште 4 бизарни смртни ... Смртта е нешто што ќе ни се случи на сите порано или подоцна, но кога веќе треба...