13 закони од секојдневието кои важат за сите, без исклучок


13 закони од секојдневието кои важат за сите, без исклучок

Верувале или не, во текот на денот, неделата и месецот, сите имаме неколку заеднички навики и ситуации.

13-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-001.jpg

Некои си викаат „Марфи,“ други се тешат со „тоа е,“ а вистината е дека не сте сами и единствени.

13 илустрирани закони од секојдневието во кои сигурно ќе се препознаете:

14-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-02.jpg

14-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-03.jpg

14-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-04.jpg

14-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-05.jpg

14-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-06.jpg

14-zakoni-od-sekojdnevieto-koi-vazat-za-site-bez-isklucok-01.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

11 ситуации во кои можете и треба да НЕ носите градник Во поголем дел од времето, неопходно е жените да носат градник, но има и ситуаци...
„Направи сам“ проекти, јавен превоз, список за пазарење: Навики на луѓето кои умеат да штедат На листата на најтешки работи во животот кои треба да ги научите, секогаш има ме...
Верба во неправдата на животот, жалење и озборување: Навики кои ве прават несреќни Ако погледнете и размислите подобро, ќе забележите дека среќните луѓе се слични ...

Најчитани неделава