11 работи на кои залудно си ги фрлате парите


11 работи на кои залудно си ги фрлате парите

Пред да купите било што, добро би било да размислите колку вашето празнење на џебот ќе го наполни туѓиот.

11-raboti-na-koi-zaludno-frlate-pari-001.jpg

Кои работи треба да престанете да ги преплаќате?

1. Пијалаци на аеродром и во авион

Преплаќате 200 до 2.600 % повеќе од реалната цена.

11-raboti-na-koi-zaludno-frlate-pari-1.jpg

2. Лего сетови со познати анимирани ликови

Преплаќате 25% повеќе од реалната цена.

11-raboti-na-koi-zaludno-frlate-pari-2.jpg

3. Бои за домашни принтери

Преплаќате 300% повеќе од реалната цена.

11-raboti-na-koi-zaludno-frlate-pari-3.jpg

4. Пасти за избелување на забите

Преплаќате 400% повеќе, отколку да одите на стоматолог двапати годишно за белење на забите.

11-raboti-na-koi-zaludno-frlate-pari-4.jpg

5. Душек за спиење

Преплаќате 50% од реалната цена.

11-raboti-na-koi-zaludno-frlate-pari-5.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

20 работи кои треба да ги направите до крајот на летото Летото брзо поминува, па време е да станете од под клима и да го искористите мак...
Колку време им е потребно на мажите, а колку на жените за едни исти работи? Можете ли да поверувате дека мажите поминуваат повеќе време на лична хигиена отк...
8 работи за кои зрелите жени никогаш не се грижат Со текот на годините, доаѓа и искуството, па жените кои ја достигнале својата зр...

Најчитани неделава