Фотки кои ќе ви откријат дали имате мегалофобија – страв од големи објекти - Results from #1


Фотки кои ќе ви откријат дали имате мегалофобија – страв од големи објекти

Дрво со нереална големина

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-10.JPG

Одлична перспектива – астронаутот Брус Мекендлес лебди над Земјата

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-11.JPG

Сонцето и Меркур (малата црна точка)

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-12.JPG

„Пред некој ден имаше многу магла, па успеав да ја направам оваа застрашувачка фотографија“

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-13.JPG

Огромна санта мраз минува покрај куќа во Гренланд

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-14.JPG

Една од највисоките статуи во Јапонија

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-15.JPG

Подземни тунели за вода од поплави во Токио

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-16.JPG

Најголемата копнена подвижна машина во светот

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-17.JPG

Рудник за дијаманти до град во Русија

brana-visoka-140-metri-podvoden-vodopad-fotki-shto-kje-vi-predizvikaat-megalofobija-strav-od-golemi-objekti-18.JPG

Спирова С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

25 животни лекции кои треба да ги научите до 25-та година Животот е големо искуство од кое треба постојано да се учи нешто ново и никогаш ...
Луѓето ја уништуваат туѓата среќа, кога не можат да ја најдат својата: Илустрирани животни мудрости Во животот ќе сфатите дека не се сите убави, но и нема потреба да бидете убави з...
20 животни лекции кои треба да ги научите до 30-тата година Секој период од животот ни носи различни предизвици, но и убави работи, па посто...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg