13 луѓе со уникатни генетски карактеристики - една бела трепка, чуден облик на бенка

„Имам бенка во форма на солза идеално лоцирана под десното око“, „Можам да го свиткам малиот прст без да го свиткам тој до него“...

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-01.jpg

Некои луѓе поради уникатните генетски карактеристики нема шанси да не ги запомните. Дали станува збор за очите или косата, тие се уникатни по некоја своја карактеристика и се истакнуваат.

Познавате ли некои такви?

Луѓе со уникатни генетски карактеристики:

Прстени во зеницата од окото

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-03.jpg

Само 3 заби секачи на долната вилица (наместо 4)

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-02.jpg

Долго седо влакно на челото

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-04.jpg

Една бела трепка

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-05.jpg

„Можам да ги движам очите независно едно од друго“

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-06.jpg

Линија на дланката која оди од крај до крај, без прекин

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-07.jpg

Прст кој е побел од другите поради слаба циркулација

13-lugje-so-unikatni-genetski-samo-3-sabi-sekachi-na-dolnata-vilica-edna-bela-trepka-08.jpg

Уште 6 на следната страна...Би можело да ве интересира:

10 луѓе кои не се срамат да кажат како штедат пари дома (и се за пофалба) „Се бањам со обичен тврд сапун, наместо гел за туширање – трае подолго, а ефекто...
Вирално видео: Девојка има фобија од Мајкл Џексон – со солзи во очите гледа изведувач што го глуми п... Руби Мериот e 18-годишна девојка која стана позната откако нејзината сестра Мејс...
3 кратки и моќни приказни, кои ќе ви ја вратат вербата дека луѓето се добри „Кога бев дете, имав здравствен проблем и морав да одам во болница. И имаше уште...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg