7 комични ситуации: Кога животните ќе нападнат, возвратете го ударот
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Project Manager 24-01-2020
Чувар 24-01-2020


7 комични ситуации: Кога животните ќе нападнат, возвратете го ударот

7-komicni-situacii-koga-zivotnite-kje-napadnat-vozvratete-go-udarot-001.jpg

Сигурно и вие се прашувате што би ви кажале вашите домашни миленици доколку можат да зборуваат. Па, така доколку се прашувате што сака да ви објасни вашата мачка додека ви ги крши чашите, не мора повеќе да барате одговор.

Илустраторот Џими Грег преку неговите комични стрипови може да ви помогне да го видите светот низ очите на животните.

За што станува збор, погледнете во продолжение:

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-2.jpg

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-3.jpg

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-4.jpg

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-5.jpg

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-6.jpg

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-7.jpg

koga-zivotnite-ke-napadnat-vozvratete-go-udarot-7-komichni-situacii-so-zivotnite-8.jpg

С. У | Црнобело

Би можело да ве интересира:

11 начини на кои вашата мачка потајно ви кажува дека ве сака Иако не можат да зборуваат и понекогаш изгледаат како да не искажуваат емоции, м...
Предмети во домот со кои вашата мачка „не се согласува најдобро“ Мачките се одлични миленици бидејќи не бараат многу нега и грижа. Воглавно, овие...
На кои важни животни лекции може да ве научи вашата мачка? Иако за мачките се зборува дека не сакаат никој друг освен себе, тоа не е вистин...