Животот со мачка, низ 20 илустрации


Животот со мачка, низ 20 илустрации

Луѓето слободно можеме да ги поделиме на оние кои попрво би одбрале мачка, наместо куче и обратно. Па, ако сте дел од првите, сосема јасни ќе ви бидат илустрациите во продолжение.

zivotot-so-macka-niz-20-ilustracii-001.jpg

Иако мачките не важат за најлојални и пријателски настроени, сепак имаат еден куп други карактеристики кои едноставно ги привлекуваат луѓето да ги чуваат и сакаат во секој дел од денот и животот.

Една илустраторка од Италија совршено го слика секојдневието во друштво на мачките.

Која личност ќе ви падне на ум додека ги разгледувате? Споделете без двоумење:

Извор

Би можело да ве интересира:

Позитива на денот: Слепо куче има куче водич, кое му помага во животот... Видео од слепо куче кое се симнува по скали со помош на своето куче водич станат...
Мачка, која била исчезната 10 години, повторно е дома Алекс очајно ја барала својата мачка и лепела постери во 2009 година , но од неа...
Сè што треба да знаете ако одлучите да чувате мачка Чувањето милениче е многу повеќе од тоа да го одржуваме во живот со храна и вода...