11 начини на кои вашата мачка потајно ви кажува дека ве сака
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Project Manager 24-01-2020
Чувар 24-01-2020


11 начини на кои вашата мачка потајно ви кажува дека ве сака

Иако не можат да зборуваат и понекогаш изгледаат како да не искажуваат емоции, милениците имаат свој начин на кој му кажуваат „те сакам“ на сопственикот.

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-01.jpg

Како што кучињата имаат начини на кои покажуваат љубов кон сопственикот, така и мачките, имаат свои начини кои потајно кажуваат „те сакам“.

Мазење и галење, триење на главите, бесплатна масажа и уште многу други гестови се дел од начините на кои мачките покажуваат љубов и грижа кон сопственикот.

Во продолжение неколку начини на искажување љубов – ќе ја пронајдете ли вашата мачка во нив?

Допирањето на усните не е случајно – тие знаат каде да искажат љубов

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-02.jpg

Триење со главите една од друга

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-03.jpg

Гледа во вас со полузатворени очи бидејќи љубовта кон вас ги заслепува

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-04.jpg

Добивате бесплатна масажа без посебна причина, освен очигледната – дека ве сака

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-05.jpg

Се затрчува кон вас кога ќе си дојдете дома бидејќи сте ѝ недостасувале

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-06.jpg

Мачката се грижи доволно за вас и мисли дека ви прави услуга кога ги собира глувчињата во домот

11-nachini-na-koi-vashata-machka-potajno-vi-kazhuva-deka-ve-saka-07.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

На кои важни животни лекции може да ве научи вашата мачка? Иако за мачките се зборува дека не сакаат никој друг освен себе, тоа не е вистин...
Предмети во домот со кои вашата мачка „не се согласува најдобро“ Мачките се одлични миленици бидејќи не бараат многу нега и грижа. Воглавно, овие...
11 нешта кои вашето куче не сака да му ги правите Ако сакате да бидете навистина најдобри пријатели со своето куче, тоа значи дека...