Подгответе се за летото: „Victoria's Secret“ вежби за рамен стомак

Ангелите на „Victoria’s Secret“ изгледаат совршено и веројатно не постои некој кој што може да најде замерка на нивната божествена фигура.

podgotvete-se-za-letoto-victoria's-secret-vezbi-za-ramen-stomak-2.jpg

Сепак не е сѐ во гените, па така за да ја постигнат својата завидно добра форма, моделите вежбаат секојдневно и многу напорно.

Затоа доколку сакате да ја имате барем приближно нивната фигура, оставете го чипсот на страна, станете од креветот и почнете со вежбање – имајте предвид дека топлите денови се на само чекор од нас.

Со оглед дека моделите се вистинска инспирација, во продолжение погледнете неколку вежби кои ќе ви помогнат да го тонирате своето тело и на ефикасен начин да ги обликувате стомачните мускули.

podgotvete-se-za-letoto-victoria-s-secret-vezbi-za-ramen-stomak-02.gif

podgotvete-se-za-letoto-victoria-s-secret-vezbi-za-ramen-stomak-03.gif

podgotvete-se-za-letoto-victoria-s-secret-vezbi-za-ramen-stomak-04.gif

https://www.youtube.com/watch?v=p9ojErpSB8g

С. У. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Имаат над 50 години, а изгледаат одлично: Како ја одржуваат формата супермоделите од ’90-тите? Синди Крафорд, Наоми Кемпбел и Кејт Мос имаат над 50 години, но и понатаму изгле...
Фитнес инфлуенсерка покажува како навистина изгледа кога не позира и не ги уредува фотките Подуен стомак и мускули кои не се секогаш дефинирани – фитнес инфлуенсерка споде...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg