Близначки прават 2.000 чучњеви дневно за да имаат задници со обем 100 сантиметри (фото)


Близначки прават 2.000 чучњеви дневно за да имаат задници со обем 100 сантиметри (фото)

Сакаат да имаат комплетно идентични пропорции на телата и додека за градите се погрижиле со пластични операции, за задниците се трудат природно.

bliznachki-pravat-2000-chuchnjevi-denovno-za-da-imaat-zadnici-so-obem-100-santimetri-01.jpg

Миријам и Мишел Каролус се 31-годишни близначки познати како Double Dose Twins на Инстаграм.

Тие имаат специјална врска една кон друга, но дополнително ги поврзува и љубовта кон вежбањето. Имаат направено низа пластични операции за нивните гради да изгледаат идентично, се хранат на ист начин за нивните тела да изгледаат идентично, а прават и по 2.000 чучњеви за нивните задници да изгледаат идентично.

Фокусирани се нивните тела да ги имаат комплетно истите пропорции и ако кај едната има некаква промена, другата се прилагодува кон неа. Вежбаат напорно за да ги одржат облините.

Фотки од идентичните близначки:

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку години би ѝ дале на женава? (фото) Таа без проблем позира во бикини на плажа и тесните фустани се како излиени на н...
Татко на 4 деца во 60-тите има подобро тело отколку кога имал 20 годин... За некои луѓе годините дефинитивно се само бројка, а пензионираниот адвокат Клеј...
41-годишна мајка на две деца вежба помалку, а изгледа подобро отколку ... Која е тајната на нејзиниот младешки изглед? Белинда Нортон вели дека се чувству...