Низ илустрации: Како јас го гледам секојдневието, а како мојата девојка?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Software Engineer 13-03-2018
Продавач 20-03-2018


Низ илустрации: Како јас го гледам секојдневието, а како мојата девојка?

На многу работи во животот, девојките и момците гледаат сосема различно и се навикнати да ги прават поразлично.

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-01.jpg

Тоа е нормално, а и добро, бидејќи така учиме да се почитуваме и разбираме еден со друг.

Низ овие илустрации дознајте што мислат мажите за тоа како тие гледаат на различни ситуации и како нивната девојка ги доживува истите:

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-02.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-03.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-003.fw.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-05.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-06.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-07.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-08.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-09.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-10.jpg

10-ilustracii-koi-pokazhuvaat-kolku-porazlichno-devojkite-gledaat-na-rabotite-11.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку сексуални партнери имаат луѓето во просек во текот на животот? Постојано се прават истражувања на тема љубов и секс, а резултатите се секогаш р...
Математичка формула за љубов: Колку долго ќе ви трае врската? Љубовта можеби не е математика и тешко е да се опише со броеви, ама научниците к...
Како кавгите со свекрвата и другите членови на семејството на сопругот... Поставете граници и не реагирајте бурно на работите. Благата насмевка на лицето ...