Тајни од славните: Како тие се справувале и ја одржувале врската на далечина?


Тајни од славните: Како тие се справувале и ја одржувале врската на далечина?

Врските на далечина се тешки за секого, но ако успеете да го најдете вистинскиот начин за одржување на здрава врска, може да се постигне успех.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-01.jpg

Славните личности исто така се често во врски на далечина заради повремените ангажмани кои ги имаат на различни места.

Иако многумина од нив „пукнале под притисок“, сепак има и такви кои успеале да издржат и да ја одржат врската.

Славните споделуваат совети за одржување на квалитетна врска кога се на далечина:

Клое Кардашијан и Тристан Томпсон гледаат заедно телевизија преку „FaceTime“

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-02.jpg

Ванеса Хаџенс и Остин Батлер не ги потиснуваат емоциите и си кажуваат сè.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-03.jpg

Тројан Белисарио и Патрик Адамс планираат заеднички патувања и авантури за да успеат.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-04.jpg

Никол Кидман и Кит Урбан го ценат напишаниот збор, па тој за секоја вечер што го нема ѝ остава љубовни писма.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-05.jpg

Блејк и Рајан го приспособуваат распоредот да не работат во исто време, па каде работи едниот, таму е цело семејство.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-06.jpg

Принцот Хари и Меган Маркл на почетокот на врската го следеле правилото да не бидат разделени повеќе од две недели.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-07.jpg

Џорџ и Амал Клуни пак се водат по правилото да не се разделени повеќе од една недела, а го одржуваат контактот преку социјалните мрежи.

slavnite-sovetuvaat-kako-tie-se-spravuvale-so-vrskata-na-dalechina-08.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Важни вештини кои паровите треба да ги поседуваат за да ја спасат врск... Семеен психолог, Гај Винч, повеќе од 20 години им помага на паровите, а смета де...
9 проблеми во врската по кои ќе познаете дека љубовта згаснува Секој треба да знае кои се опасни проблеми и ситуации, што не треба да се игнори...
14 работи за кои жените најмногу лажат на почетокот на врската Секако дека љубовните врски понекогаш знаат да бидат и тешки, а во такви ситуаци...