Секс позата „орел“ носи најголема возбуда во спалната соба - како изгледа?


Секс позата „орел“ носи најголема возбуда во спалната соба - како изгледа?

Со мала варијација од мисионерската секс поза ја добивате позата „орел“.

seks-pozata-orel-nosi-najgolema-vozbuda-vo-spalnata-soba-kako-izgleda-01.jpg

Не, не треба да испуштате звуци на птица. Оваа поза многу наликува на мисионерската поза, само нозете на жената што лежи се сосема кренати, нешто како птица со раширени крилја. Мажот е потпрен на колена, а неговите раце се слободни за клиторисна стимулација. Но, тој може и да ја држи жената за глуждовите на нозете и да балансира и внесува страст во чинот.

Ова е една од најстрасните пози поради длабоката пенетрација, можноста за стигнување до Г-точката, како и опциите за игра со рацете.

seks-pozata-orel-nosi-najgolema-vozbuda-vo-spalnata-soba-kako-izgleda-03.jpg

Кај мажот дополнителна возбуда има од фактот што тој го контролира темпото.

Тој одгоре е „капетанот“ и го диктира темпото. Тој може да ја држи жената за нозете (крилјата), а под неа може да стави перница за подлабока пенетрација и поголема удобност. Задникот на жената дури може малку да е поткренат од креветот за подлабока пенетрација.

seks-pozata-orel-nosi-najgolema-vozbuda-vo-spalnata-soba-kako-izgleda-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Секс видеа, врзување на очите: Листа на топ секс желби на мажите и жените Што мислите ако си направите листи со секс желби со партнерот? Дали ќе ви се пок...
„Се гледам со оженет маж. Кога е со мене, забораваме на сè.“ Како е да се спие со некого што по сексот ќе се врати во креветот на друга жена?...
3 најопасни секс пози кои може да водат до повреди Позите во сексот влијаат на разновидноста и уживањето, но неретко носат и болни ...