8 докази дека љубовта го прави животот вреден за живеење


8 докази дека љубовта го прави животот вреден за живеење

Жена му донираше бубрег на поранешниот сопруг со кого била 21 година во брак.

8-dokazi-deka-ljubovta-go-pravi-zhivotot-vreden-za-zhiveenje-01.jpg

Кога ќе дојдат тешки мигови, само љубовта има моќ да лечи и да го направи животот вреден за живеење.

Во име на љубовта луѓето прават прекрасни работи:

„Минатата година почнав да учам португалски затоа што родителите на мојата девојка не зборуваат англиски. Оваа недела ја побарав нејзината рака на нивниот јазик.“

8-dokazi-deka-ljubovta-go-pravi-zhivotot-vreden-za-zhiveenje-02.jpg

„Не пијам цела година. Роднините на мојот сакан конечно ме прифатија.“

8-dokazi-deka-ljubovta-go-pravi-zhivotot-vreden-za-zhiveenje-03.jpg

Овој постар господин одлучи да ја изненади својата партнерка.

8-dokazi-deka-ljubovta-go-pravi-zhivotot-vreden-za-zhiveenje-04.jpg

„Мојот сопруг се грижеше за мојот син 3.5 години. Денес тој официјално му стана татко. Процедурата за посвојување заврши.“

8-dokazi-deka-ljubovta-go-pravi-zhivotot-vreden-za-zhiveenje-05.jpg

Уште 4 докази на следната страна...Би можело да ве интересира:

Што не треба да правите веднаш после секс? Иако после секс никој не сака да има други обврски, сепак кога станува збор за з...
Отворено писмо до сама себе, за кога ќе фатам нов дечко Слушај Ивана, не е важно што лепенката наоѓа каде треба да се залепи, бидејќи то...
Што и да правиш, не му се враќај на мажот што те скрши Не трчај назад кај него кога се чувствуваш слаба и кога бараш нешто комфорно и п...