10 работи кои ги прават мажите кога не се вљубени во вас


10 работи кои ги прават мажите кога не се вљубени во вас

Дали сте налетале на маж кој се однесувал навистина чудно? Речиси секоја девојка се нашла во ситуација да знае што точно мисли некое машко.

10-raboti-shto-gi-pravat-mazhite-koga-ne-se-vljubeni-vo-vas-01.jpg

Во овие моменти, сосема нормално е да помислите на сè, па дури и да се запрашате дали таа личност е навистина заинтересирана за вас.

Кога мажите не се вљубени, постојат неколку нивни однесувања што го покажуваат тоа. 

Доколку забележте кое било од овие однесувања кај некој маж, голема е веројатноста да не е вљубен во вас.

Го нема со месеци, а откако ќе се врати, се однесува како ништо да не се случило

10-raboti-shto-gi-pravat-mazhite-koga-ne-se-vljubeni-vo-vas-02.jpg

Започнува разговор, но потоа изгледа незаинтересирано

10-raboti-shto-gi-pravat-mazhite-koga-ne-se-vljubeni-vo-vas-03.jpg

Не се ни обидува да го продолжи вашиот онлајн разговор во живо

10-raboti-shto-gi-pravat-mazhite-koga-ne-se-vljubeni-vo-vas-04.jpg

Ве користи во неговите чудни игри

10-raboti-shto-gi-pravat-mazhite-koga-ne-se-vljubeni-vo-vas-05.jpg

Сака да се натпреварува со другите момци кои се заинтересирани за вас

10-raboti-shto-gi-pravat-mazhite-koga-ne-se-vljubeni-vo-vas-06.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

„Се гледам со оженет маж. Кога е со мене, забораваме на сè.“ Како е да се спие со некого што по сексот ќе се врати во креветот на друга жена?...
Реченици што ги изговараат мажите кога навистина ја сакаат жената Мажите потешко се отвораат кога станува збор за љубовта. На некои им е тешко да ...
9 работи кои ги научив додека сите други се мажеа Да изградиш добра врска сам со себе е нешто есенцијално, бракот не е билет за ср...