Работи што силните жени не ги толерираат кај мажите


Работи што силните жени не ги толерираат кај мажите

Додека некои жени можат да се потчинуваат на својот партнер за да го одржат мирот, силната жена одбива да биде малтретирана.

Silna zena nema da gi tolerira ovie raboti kaj mazite 01

Таа ја знае својата вредност и нејзините постапки зборуваат многу погласно од зборовите.

Овие работи секоја силна и достоинствена жена, која знае што сака, едноставно нема да ги толерира кај мажите:

Маж кој не ја почитува

Таа знае да се шегува и да прима конструктивна критика, но тоталното непочитување кон неа ќе ве отстрани толку брзо од нејзиниот живот, што буквално нема да знаете што се случило.

Маж кој нема мотивација да се подобри себеси или својот живот

Ако не работите на тоа да го извлечете најдоброто од овој живот, тогаш силната жена не е за вас. Освен ако немате слични цели и практичен начин на размислување, нема да го освоите нејзиното срце.

Маж кој ја искористува

Нејзиното срце е злато и додека имате добри намери, таа ќе ве поддржува до крај. Меѓутоа, кога ќе забележи дека сте ги искористиле сите придобивки, брзо ќе ве „смести“ во минатото.

Маж кој не се сака себеси

Можеби звучи како клише, но силната и достоинствена жена нема да ве цени многу, освен ако не се цените себеси. Толку е едноставно.

Silna zena nema da gi tolerira ovie raboti kaj mazite 02

Маж без цел

Како таква жена, таа сака да преживее и да успее. Ова бара да се грижите за работите што ги правите и да имате одредена цел и смисла во животот. Ако ви недостасува овој животен мотив, можете да заминете.

Материјалист

Сите ние сакаме материјални работи, но силната жена сфаќа дека има поважни работи во животот кои не се материјални. Ако не можете да ја видите вредноста во тоа, не сте човек за неа.

Маж без карактер

Кога разговарате со неа, монотониот одговор со само два збора докажува само една работа: ви недостасуваат став и карактер.

Ашера | Црнобело

Би можело да ве интересира:

„Како ми стои?“, „Ништо не ми е“ - Работи што мажите ги мразат кај жените Кога зборуваме за животот на младите брачни парови, има многу работи во кои тие ...
9 работи кои ги научив додека сите други се мажеа Да изградиш добра врска сам со себе е нешто есенцијално, бракот не е билет за ср...
14 работи кои ги прават жените што се добри во кревет Дали партнерот со вас го има најдобриот секс во животот? Кои карактеристики ве п...