10 рани знаци како да го познаете мажот кој нема да ве воодушеви во кревет


10 рани знаци како да го познаете мажот кој нема да ве воодушеви во кревет

Има некои работи по кои се разликуваат добрите од лошите мажи во кревет, а ако сакате да откриете во која група спаѓа, а да не биде предоцна, обрнете внимание на 10 негови постапки и однесувања.

10-rani-znaci-kako-da-go-poznaete-mazot-koj-nema-da-ve-voodushevi-vo-krevet-001.jpg

Мажот кој нема да ве воодушеви во кревет, најчесто…

- Нема добра смисла за хумор. Односно, нема никаква смисла за хумор.

- Не ве допира спонтано додека разговарате.

- Има прилично многу нарцисоидни изјави на сопствена сметка.

- Отворено, дури и преотворено, разговара и раскажува за своите секс авантури.

- Дрзок е и нељубезен со луѓето, посебно со келнерите кои го служат.

- Јаде многу брзо, не ужива во храната и пијалаците.

- Постојано се жали од нешто.

- Не е подготвен да си го промени мислењето, доколку не е во право.

- Постојано нешто бара од другите луѓе, а не е подготвен да возврати.

- Има сексистички изјави.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

9 грешки кои ве прават одбивни уште на првиот состанок Кои работи може да направат никогаш да не добиете покана за втор состанок? Зошто...
Зошто постојано се состанувате со мажи што личат на вашиот бивши? Дали на моменти ви се чини дека постојано се „лепите“ на ист тип мажи? Без ...
Какви гради, каков задник... Знаеш ли ти какви очи има? Беше петок, ден или два после фамозниот празник по кој сите полудуваат, трчаат п...