10 модни грешки кои ви го уништуваат секој стајлинг


10 модни грешки кои ви го уништуваат секој стајлинг

Ставате премногу накит, носите износени парчиња облека, а на моменти премногу се трудите да бидете тренди.

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-01.jpg

Сигурно и кај вас има барем една личност во канцеларијата која секогаш изгледа средено од глава до петици, па дури и гламурозно. Која е тајната на нејзиниот совршен изглед?

Кога е стилот во прашање мора да запомните дека помалку е повеќе.

За да имате совршен изгледа мора да престанете да правите одредени грешки.

Модни грешки кои ви го уништуваат секој стајлинг:

1. Носите истуткана облека

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-02.jpg

2. По секоја цена се трудите да бидете тренди

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-03.jpg

3. Секогаш правите безбедни (читај здодевни) комбинации

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-04.jpg

4. Ви се познаваат линиите од гаќичките

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-05.jpg

5. Носите погрешен градник

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-06.jpg

6. Не се откажувате од износените парчиња

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-07.jpg

7. Не обрнувате внимание на должината на панталоните

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-08.jpg

8. Ставате премногу накит

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-09.jpg

9. Не внимавате на големината на облеката

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-10.jpg

10. Немате тренди чанта

10-modni-greshki-koi-vi-go-unishtuvaat-sekoj-stajling-11.jpg

С. С. | Црнобело 

Би можело да ве интересира:

Парчиња облека кои секоја девојка по 25-та година треба веќе да ги пос... До 25-та година девојките веќе почнуваат да градат сопствен стил, но во тој пери...
Како да носите сламен шешир и кога не сте на плажа, а да изгледате сти... Сламениот шешир  за многу девојки е неизбежен детаљ кога станува збор за од...
6 парчиња облека кои мажите веднаш би ги отстраниле од женскиот плакар Можеби на вас ви се допаѓаат, но мажите за нив мислат дека не изгледаат воопшто ...