Експеримент на една жена: Како ќе изгледавме, ако мажите бираа што ќе носиме?


Експеримент на една жена: Како ќе изгледавме, ако мажите бираа што ќе носиме?

Една жена решила да се ослободи од проблемот „што да облечам“ така што обврската ќе му ја предаде на својот сопруг, барем на 1 недела.

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-001.jpg

Сопругот на Кејтлин, Колин, имал тешка задача, но ја извршил со задоволство.

Научил „да копа“ по гардероберот на сопругата и да пронајде парчиња облека кои Кејтлин ги немала облечено со години.

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-01.jpg

Па, како би изгледале жените, ако мажите ги облекуваа?

Понеделник

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-02.jpg

Вторник

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-03.jpg

Среда

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-04.jpg

Четврток

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-05.jpg

Петок

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-06.jpg

Сабота

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-07.jpg

Недела

eksperiment-na-edna-zena-kako-ke-izgledavme-ako-mazite-biraa-sto-ke-nosime-08.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Моден водич за мажи и жени: Како да носите одело со патики? (фото) Во очекување на потопли и сончеви денови, време е да почнеме да размислуваме за ...
Расипан часовник, очила на главата - Најчестите модни грешки на мажите Без разлика во што веруваат повеќето, и мажите се заинтересирани за модата и се ...
8 факти за модата во Северна Кореја - доказ дека не е лесно да си жена таму На улиците секогаш има т.н. модна полиција, која контролира дали жените ги следа...