Топ 10 плажи на брегот на Амалфи


Топ 10 плажи на брегот на Амалфи

Fiordo di Furore, Фуроре

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-16.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-17.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-18.jpg

Marina di Cetara, Четара

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-19.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-20.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-21.jpg

Il Duoglio, Амалфи

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-22.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-23.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-24.jpg

Spiaggia di Cauco, Ерчи

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-25.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-26.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-27.jpg

Marina di Praia, Праиано

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-28.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-30.jpg

top-10-plazi-na-bregot-na-amalfi-29.jpg

М. Д. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

10 плажи во Италија со најчиста вода, каде ќе сакате да го поминете ле... Италија е прекрасна земја која има многу да понуди кога станува збор за шетање, ...
10 европски дестинации кои треба да ги посетите додека не се наполниле... Иако популарните дестинации се секогаш добар избор, сепак покрај нив има и други...
Топ 12 плажи кои треба да ги посетите ако летово одите на вториот крак... Иако не е толку популарен како првиот крак во Грција, сепак вториот крак, Ситони...

Најчитани неделава