Македонија има рајска убавина: Недогледни полиња сончогледи среде Пелагонија (фото)


Македонија има рајска убавина: Недогледни полиња сончогледи среде Пелагонија (фото)

Овие фотографии од недогледните сончогледови полиња се уште еден доказ дека Македонија има бесценета природа.

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-01.jpg

Таму среде Пелагонија под небесно синото небо ги има најубавите сончогледови полиња во Македонија.

Недогледно пространство кое е рај за очите.

Зоран Спирковски од Охрид, кој се занимава со фотографија од хоби, направи прекрасни фотографии оттаму.

Сончогледовите полиња среде Пелагонија:

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-09.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-07.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-06.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-04.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-08.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-02.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-10.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-14.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-13.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-12.jpg

makedonija-ima-rajska-ubavina-polinja-sonchogledi-srede-pelagonija-foto-11.jpg

С. С. | Црнобело / Фото: Зоран Спирковски

Би можело да ве интересира:

Фото докази зошто селото Голем во Албанија е добро место за одмор Недогледна песочна плажа, пристапни цени, најубави зајдисонца и свежината на Јад...
20 фото причини да го посетите Париз во есен Ако и вие имате впечаток дека периодов многумина го посетија Париз, време е да г...
16 фото причини да го посетите Загреб во есен Освен што е популарен во зимскиот период со совршените божиќни пазари, Загреб е ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg