Жени се шегуваат за маките во бременоста - лакирање со труднички стомак, криза за благо (фото)


Жени се шегуваат за маките во бременоста - лакирање со труднички стомак, криза за благо (фото)

Од несоодветни коментари од околината до маки со лакирањето на ноктите од нозете, жени се исповедаат и се шегуваат на тема трудничките маки.

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-01.jpg

Бременоста е убаво искуство, но не е до толку совршено како што изгледа отстрана. Трудниците имаат разни маки и проблеми, а жени отворено проговорија за тоа.

Тие се шегуваат на сметка на своите труднички маки.

Исповеди на жени за трудничките маки:

„Се чувствувате ли некогаш како печено пиле? Јас да!“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-02.jpg

„Учам да повивам бебе.“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-03.jpg

„Кризирам, а маж ми ми ја знае дозата.“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-04.jpg

„Мислев дека е забавно да се сликам со стапалата на кучето, како да се мои.“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-05.jpg

„Бројам денови до породување и кога ќе ме праша сопругот како се чувствувам му ја испраќам оваа фотка.“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-06.jpg

„Сопругот ме фотографирал додека му се криев.“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-07.jpg

„Се криев од децата и во тоалет јадев сладолед затоа што ме фати криза за благо – сопругот ме сликал.“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-08.jpg

„Отидов да купам вечера и се вратив со ова...“

zheni-se-sheguvaat-za-nivnite-trudnichki-maki-lakiranje-so-trudnichki-stomak-kriza-za-blago-foto-09.jpg

Уште 8 на следната страна...Би можело да ве интересира:

13 фото докази дека гените се чудо Дали сте вистинска копија на вашата мајка, татко, баба или дедо? Понекогаш не е ...
Фото прикази што јадат децата во разни земји во рок од една недела Што јадат децата за појадок, ручек и вечера во Македонија? Какви се навиките на ...
Фото докази колку некои родители се ужасни и некултурни Дали ви се ежи кожата од невоспитани деца? Тие скокаат во авион, прават неред на...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg