20 фото докази дека не треба да пуштате брада, ако не знаете да ја одржувате


20 фото докази дека не треба да пуштате брада, ако не знаете да ја одржувате

Многу мажи посакуваат да чуваат долги бради и да бидат во чекор со модата, но тоа едноставно не е за секого.

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-01.jpg

Чувањето брада бара многу одржување и грижа за истата, па така, не е доволно само да ја пуштите да расте.

Постои голема разлика помеѓу неодржувана брада, која расте насекаде, и брада која е негувана со различни средства и редовно се поткратува и оформува, а истото важи и за фризурите.

Затоа, не заборавајте дека секогаш треба сè да правите со посебна посветеност и љубов, посебно кога станува збор за изгледот.

Во продолжение погледнете ги овие пред и потоа фотки кои покажуваат колку е голема разликата пред и по средување на изгледот.

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-03.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-04.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-05.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-06.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-07.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-08.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-09.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-10.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-11.jpg

20-foto-dokazi-deka-ne-treba-da-pushtate-brada-ako-ne-znaete-da-ja-odrzhuvate-12.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

19 фото докази дека килограмите се само бројка Не е важно колку килограми имате, туку како тие се распоредени на вашето тело. ...
Луѓе кои не се вклопуваат во „стандардите“, но се магично убави (фото) Некои насмевки и очи не се забораваат никогаш, само затоа што се сосема поинакви...
12 фото докази дека новата фризура го менува изгледот како со магично стапче Пластични операции, филери и тон шминка може да направат неверојатна трансформац...

Најчитани неделава