10 кул ситници за убавина од AliExpress, за кои не мора да потрошите „богатство“


10 кул ситници за убавина од AliExpress, за кои не мора да потрошите „богатство“

Жените секогаш сакаат по некоја ситница плус, која ќе им помогне во разубавувањето и опуштањето.

10-kul-sitnici-za-ubavina-od-aliexpress-za-koi-ne-mora-da-potroshite-mnogu-pari-01.jpg

За среќа, сега веќе не е потребно да потрошите цело богатство за да се снабдите со сите производи за убавина кои ви се потребни.

На AliExpress може да се најдат секакви кул ситници кои ќе ви бидат корисни при разубавувањето, релаксирањето и одржувањето на совршен изглед во секое време.

Во продолжение, погледнете листа од неколку ситници за убавина кои вреди да си ги купите:

Силиконско срце за бришење шминка со масажер

10-kul-sitnici-za-ubavina-od-aliexpress-za-koi-ne-mora-da-potroshite-mnogu-pari-02.jpg

Четка со микрофибер за сушење коса

10-kul-sitnici-za-ubavina-od-aliexpress-za-koi-ne-mora-da-potroshite-mnogu-pari-03.jpg

Перничиња за апсорбирање пот под пазуви

10-kul-sitnici-za-ubavina-od-aliexpress-za-koi-ne-mora-da-potroshite-mnogu-pari-04.jpg

Душек со масажер за опуштање

10-kul-sitnici-za-ubavina-od-aliexpress-za-koi-ne-mora-da-potroshite-mnogu-pari-05.jpg

Отстранувачи за гел лак

10-kul-sitnici-za-ubavina-od-aliexpress-za-koi-ne-mora-da-potroshite-mnogu-pari-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

19 идеи за кул опавчиња кои може да ги направите дома Кој рече дека опавчето треба да биде здодевно? Со малку фантазија тоа може да се...
Портокалова коса - нов тренд за убавина со кој се опседнаа девојките (фото) Храброст или лудост? Дури и дел од познатите дами ја бојадисаа косата во портока...
Што е она што задолжително мора да се најде во секоја женска чанта? Ветерот, ниските температури, но и сонцето, се најчести непријатели на нашите ус...