Работи кои непотребно ви зафаќаат место во домот со години, а требало да ги фрлите одамна

Стари и уништени крпи и постелнина, скршени закачалки, чорап кој си го изгубил парот – работи кои сигурно ги чувате, а одамна требало да ги фрлите.

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-01.jpg

Менталитетот на луѓето на овие простори е таков што сите по дома си чуваме нешто за некогаш да се најде.

Но, реалноста е дека 99% од тие работи никогаш не ни се наоѓаат на ништо, а она што не знаете дека го имате и што не ви притребало веќе неколку месеци – време е да се фрли.

Колку и да сте приврзани за работи за кои не треба да бидете, време е да научите да се ослободувате од ситници кои ви го гушат домот.

Направете простор од домот ослободувајќи се од...

Стара постелнина и крпи

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-02.jpg

Стари, искривени, скршени и неупотребливи закачалки

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-03.jpg

Работи кои си го загубиле парот

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-04.jpg

Непотребни визит картички, купони и картици од продавници

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-05.jpg

Износена долна облека

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-06.jpg

Празни кутии

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-07.jpg

Облека која никогаш повеќе нема да ја облечете од Х причини


raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-08.jpg

Кабелчиња, полначи и маски за уреди кои веќе не ги користите

raboti-koi-nepotrebno-vi-zafakjaat-mesto-vo-domot-so-godini-a-trebalo-da-gi-frlite-odamna-09.jpg

Уште 8 работи на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кујнски ножеви и уште 7 работи за кои вреди да потрошите повеќе пари Ако го користите лаптопот само за забава, можете да поминете и со поевтин модел....
Збир од трикови за кои ќе си помислите: „како не сум се сетил/а на ова?“ Само една фотка има моќ да ви го олесни животот и тоа ќе ви се потврди во продол...
10 работи кои се виновни за хаосот во вашата кујна (и време е да ги фрлите) Стари кујнски апарати што ги немате вклучено со години, празни запалки, безброј ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg