На гости кај Дарко Петковски: Уникатен стан во Скопје со урбана нота и темни тонови (фото) - Results from #1


На гости кај Дарко Петковски: Уникатен стан во Скопје со урбана нота и темни тонови (фото)

Особено драги ми се деталите кои го надополнуваат просторот и ја одземаат стерилноста на истиот, а и помагаат да се поврзе целиот декор во една целина.

na-gosti-kaj-darko-petkovski-unikaten-stan-vo-skopje-so-urbana-nota-i-temni-tonovi-foto-16.jpg

na-gosti-kaj-darko-petkovski-unikaten-stan-vo-skopje-so-urbana-nota-i-temni-tonovi-foto-13.jpg

Поприлично многу внимавав на подот и ѕидовите, односно сакав подот да е квалитетен и да доминира со просторот, а ѕидовите синхронизирани со него.

na-gosti-kaj-darko-petkovski-unikaten-stan-vo-skopje-so-urbana-nota-i-temni-tonovi-foto-15.jpg

Како би го постигнал целосно минималистичкиот ефект, се одлучив за вградени плакари, чиј преден дел е во неутрални бои и дел е огледален, што овозможува визуелно зголемување на просторот.

na-gosti-kaj-darko-petkovski-unikaten-stan-vo-skopje-so-urbana-nota-i-temni-tonovi-foto-12.jpg

na-gosti-kaj-darko-petkovski-unikaten-stan-vo-skopje-so-urbana-nota-i-temni-tonovi-foto-08.jpg

Подеднакво внимавав и при уредување на терасата, каде ги минувам сите сончеви денови.

na-gosti-kaj-darko-petkovski-unikaten-stan-vo-skopje-so-urbana-nota-i-temni-tonovi-foto-02.jpg

Продолжува на следната страна...


Би можело да ве интересира:

Во домот на Даниела во Германија: Одлично уредена занимална за нејзините 3 дечиња (фото) „Во занималната кај нас преовладува едно шаренило од бои, слободата во играта и ...
Kуќичка со галерија: Совршен мини дом за млад пар Подгответе се да бидете воодушевени! Со површина од само 33 метри квадратни, ова...
На гости кај Ива од Битола: Розов дом во Барби стил (фото) Ива, која работи како судија – поротник при Апелационен суд Битола, смета дека д...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg