На гости кај Валентина: Стан во Прилеп од 89m2 со многу огледала и семејни спомени (фото)

Кујната е едноставна, но функционална.

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-04.jpg

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-12.jpg

Во спалната соба и детската соба на синот пак се држев до едноставноста и сакав чувство на топлина и удобност. 

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-11.jpg

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-10.jpg

Зависно од сезоната, домот го красам и со различни видови на цвеќе.“

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-003.jpg

Повеќе фотографии од домот на Валентина:

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-012.jpg

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-011.jpg

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-010.jpg

na-gosti-kaj-valentina-stan-vo-prilep-od-89m2-so-mnogu-ogledala-i-semejni-spomeni-foto-009.jpg

Повеќе фотографии од домот на Валентина на следната страна...


Би можело да ве интересира:

На гости кај Јасмина и Дејан: Стан од 70m2 во Скопје со темни тонови и совршен поглед (фото) „Пред 5 години кога го уредувавме празниот стан, се водевме по водечките трендов...
На гости кај Даниел: Стан во срцето на Дебар Маало со впечатлива кујна и поглед кон Водно (фото) „Идејата зад станот беше да се создаде атмосфера на уметничко студио и...
На гости кај Надица: Светол стан во Скопје со шарени плочки во кујната и впечатливи парчиња мебел (ф... „Станот го уредувавме заедно со сопругот, кој по професија е архитект. Најколори...
На гости кај Розалиа: Семејна куќа од 110m2 во Кавадарци со детски соби со балдахини (фото) „Времето поминато со семејството во периодот на празниците е бесценето, уживаме ...
На гости кај Силвана: Стан од 72m2 во Скопје со библиотека и тиркизна гарнитура (фото) „Идејата за уредувањето на станот, како и боите ги договаравме заедно ...
На гости кај Јулинда и Рилинд: Стилски стан во Скопје со кујна со отворени полици (фото) „Островот е централниот момент на нашата кујна и дом и иако просторот не ни дозв...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg