13 работи кои прават уредувањето на домот да ви изгледа евтино


13 работи кои прават уредувањето на домот да ви изгледа евтино

Безличните предмети, несоодветната големина на мебелот и пренагласените ѕидови се топ 3 грешки при уредувањето.

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-01.jpg

Секому може да му се случи да донесе некоја погрешна одлука и со тоа уредувањето на домот да тргне во погрешна насока, без разлика колку пари се вложени претходно.

Постојат детали кои прават ентериерот да изгледа евтино.

Грешки кои не смеете да си ги дозволите:

Преголеми уметнички дела

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-02.jpg

Пренагласени ѕидови

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-03.jpg

Погрешна големина на мебел

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-04.jpg

Несоодветно избран килим

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-05.jpg

Погрешен тип на осветлување

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-06.jpg

Несоодветна големина на лустер

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-07.jpg

Пренатрупаност со мебел

13-raboti-koi-pravat-ureduvanjeto-na-domot-da-vi-izgleda-evtino-08.jpg

Уште 6 грешки на следната страна...Би можело да ве интересира:

Работи од домот со кои е време да се збогувате Свесни сте дека во домот имате многу непотребни работи, не зависно дали добиени ...
Фотки кои ќе ве убедат дека домот по реновирањето изгледа непрепознатливо Реновирањето на домот е долг и напорен процес. Потребни се добри идеи, план, ушт...
10 работи кои го прават домот неуреден, наместо пријатен и топол Дали некогаш сте помислиле дека големиот број прозорци и огледала во домот го от...

Најчитани неделава