14 демоде работи од домот од кои треба да се ослободите веднаш


14 демоде работи од домот од кои треба да се ослободите веднаш

Трпезариска маса со „Г“ клупа – нѐ враќа во минатата ера. Сет пластични аксесоари за во тоалет – воопшто не изгледаат стилски.

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-01.jpg

Во домот и најмалите детали може да ви го уништат внимателно уредениот ентериер.

Кога работите стануваат демоде, дефинтивино треба да се ослободите од нив.

Работи од домот од кои треба се ослободите:

Гумена прекривка за во кујнскиот мијалник за да не се чука и оштетува површината од садовите

Денес има мијалници од современи материјали кои се многу поиздржливи, па нема потреба од гумена прекривка.

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-02.jpg

Обична кофа претворена во корпа за отпадоци – ниту е практична, ниту изгледа добро

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-03.jpg

Сет пластични аксесоари за во тоалет – воопшто не изгледаат стилски

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-04.jpg

Застарен модел на лустер – осветлувањето во домот е од клучна важност

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-05.jpg

Кружен кревет – непрактично парче мебел кое треба да се остави во минатото

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-06.jpg

Завеси во тоалетот – заменете ги со современи стаклени структури

demode-i-kich-14-raboti-od-domot-od-koi-treba-se-oslobodite-07.jpg

Уште 7 на следната страна...Би можело да ве интересира:

Работи од домот со кои е време да се збогувате Свесни сте дека во домот имате многу непотребни работи, не зависно дали добиени ...
Фотки кои ќе ве убедат дека домот по реновирањето изгледа непрепознатливо Реновирањето на домот е долг и напорен процес. Потребни се добри идеи, план, ушт...
11 работи што треба да ги обоите за белиот ентериер да добие нов изглед Одвреме навреме, на сите ни станува здодевен и монотон домот, дури и ако кога см...

Најчитани неделава