Цеца во стајлинг од 9.000 евра пееше на прославата на Новак Ѓоковиќ и српските кошаркари (фото+видео)

Во бел корсет од 300 евра, скинати фармерки и чанта од брендот Louis Vuitton, Цеца изгледаше едноставно, а сепак префинето на прославата на која Новак Ѓоковиќ и кошаркарските репрезентативци на Србија ги славеа титулите што ги освоија на 10-ти септември.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-01.jpg

Српската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ вчеравечер (12.09) пееше на прославата на Новак Ѓоковиќ и српските кошаркари во елитен ресторан во Белград.

Таа се појави облечена во искинати фармерки и корсет, а нејзиниот стајлинг чинеше околу 9.000 евра – носеше корсет Cult Gaia од 243 евра и чанта Lous Vuitton од 8.700 евра.

View this post on Instagram

A post shared by CECA RAŽNATOVIĆ ✨ (@stylebyceca)

Пред ресторанот, Цеца одговараше на новинарски прашања, па откри дека атмосферата во нејзиниот дом во неделата (10 септември), кога се играше финалето на Светското првенство во кошарка, а потоа и на US Open, била еуфорична.

„Имаше врескање, тензија, хаос. Ми се чини дека во еден момент добив и анксиозен напад, иако не знам што е тоа. Кошаркарите, па Ноле, па фудбалерите... Беше баш напнато“, изјави таа.

Цеца направи вистинска фешта на прославата.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-06.jpg

Додека таа пееше, кошаркарите правеа селфи фотки и снимаа видеа на кои се гледа и таа, а дел од нив дојдоа да ја гушнат и да ја бакнат.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-05.jpg

Играа, скокаа, пееја на цел глас, додека Цеца им ги исполнуваше музичките желби.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-09.jpg

Подеднакво расположен беше и Новак, кој на прославата дојде со сопругата Јелена. Тие, според српските медиуми, први си заминале од забавата. 

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-11.jpgфото: Принтскрин YouTube

Освен Цеца, на забавата на Новак и кошаркарите, пееја и Саша Матиќ и Владо Георгиев.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-10.jpg

Меѓу гостите беше и најдобриот српски кошаркар и НБА играч, Никола Јокиќ, кој реши да не игра за српската репрезентација и го пропушти првенството.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-02.jpgфото: Принтскрин YouТube

За потсетување, Новак ја прославуваше својата 24-та Гренд слем титула во кариерата, откако победи на US Open. Кошаркарите, пак, станаа светски вицешампиони, откако во финалето на Светското првенство во Индонезија загубија од Германија.

ceca-vo-stajling-od-9-000-evra-peeshe-na-proslavata-na-srpskite-kosharkari-foto-video-03.jpgфото: Принтскрин YouТube

А. Ј. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Бившиот на Цеца, со малку оседена коса, ужива во љубовта со некогашната Мис Србија – ја преболи пеја... „Сонце, песок, море и ти. Само мој“, напиша новата девојка на бизнисменот Богдан...
Елка од 1.500 евра – Бака Прасе и Ања Бла се пофалија со луксузните декорации во новиот стан вреден ... „Самата елка чинеше околу 900 евра и 500 евра потрошивме за украсите“ – вели дев...
Зошто српските актери Слобода Мичаловиќ и Војин Четковиќ ги кријат ќерките од јавноста? Во брак се повеќе од 15 години, се знаат многу одамна, но се вљубија на снимањет...
Цеца и Теа Таировиќ ги кренаа на нозе гостите на Светски ромски бал во Скопје (видео) Вистинската забава на Светски ромски бал 2024 почна со настапот на Теа Таировиќ ...
Цеца за Анастасија: „Разбирам зошто не си доаѓа, најголемата болка годинава ја доживеав заради неа“ „Годината беше шаренолика. Имав многу успешни концерти, многу радости, среќа, а ...
Цеца мами воздишки во Монте Карло во цветен аутфит од 6.000 евра, по раскошното издание со кристали ... „Преубав фустан. Неопходно враќање на женственоста“, „Преубава си!“ Овие се неко...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg