Запознајте го тимот на „Еден на Еден“


Запознајте го тимот на „Еден на Еден“

Во недела во 20:30 часот на „Телма“, публиката ќе го запознае тимот на Еден на Еден, поточно дел од момците и девојките сценаристи кои го создаваат најгледаното ток-шоу во Македонија.

zapoznajte-go-timot-na-eden-na-eden-01.JPG

Заедно со Љубиша, Марина и Ива, на каучот кај Жаре гостува и стенд-ап комичарот Марјан Ѓорѓиевски, кој во деветтата сезона активно се приклучува на тимот на „Еден на Еден“ и ќе го гледаме во секоја следна епизода.

Покрај Жаре, и публиката во студиото имаше можност да поставуваше прашања за гостите-сценаристи, а неколку од тие прашања, секако, беа поврзани со редовниот гледач Спасе.

zapoznajte-go-timot-na-eden-na-eden-03.JPG

Дали тој конечно ќе се појави, може да погледнете во следната епизода на „Еден на Еден“.

Не заборавајте, емисијата оваа сезона е во нов термин – секоја недела од 20:30 часот на „Телма“!